• Tuin ontwerp

  Een nieuwe tuin, die naadloos bij u past. Een tuin gebaseerd op uw wensen, uw huis en uw omgeving. Verrassend en creatief of juist traditioneel. Creatieve tuinconceptenAan welke eisen een tuin moet voldoen, is voor iedereen verschillend. Ook tuinbeleving is voor iedereen anders. Bij uw ideale tuin draait het helemaal om u. U moet immers elke dag van uw tuin kunnen genieten. De eerste stap naar uw droomtuin is een goed ontwerp. Met plezier zetten wij onze creatieve ideeën in om een unieke tuin te ontwerpen, die volledig bij u past.

  Read more
 • Tuin aanleg

  Een bijzondere tuin, helemaal toegespitst op uw specifieke wensen en mogelijkheden. Dat is waar wij voor gaan!Tuin aanlegOp basis van uw persoonlijke tuinontwerp leggen onze vakkundige hoveniers uw droomtuin aan. Uw tuin wordt helemaal ingericht op de manier zoals u voor ogen heeft. Wij leggen de verschillende onderdelen uit het ontwerp in fases aan. Denk hierbij aan grondwerk, bestrating, tuinafscheiding en beplanting.

  Read more
 • Tuin onderhoud

  De door ons ontworpen en aangelegde tuinen zijn veelal onderhoudsvriendelijk. Gebruiksgemak voor onze klanten staat voorop. Aangezien een tuin leeft blijft deze niet vanzelf mooi. Gras groeit, mos ontstaat en planten moeten bemest worden. Hagen en bomen moeten op het juiste moment geknipt of gesnoeid worden. Kortom, als u dagelijks wilt blijven genieten van uw tuin, is regelmatig tuinonderhoud een pré. Wij weten precies op welk moment welk type onderhoud nodig is om uw tuin in topconditie te houden!Geen tijd of zin?Niet iedereen heeft een passie voor tuinieren of simpelweg de tijd om het onderhoud van uw tuin zelf uit te voeren. Laat daarom dit werk over aan het deskundige team van Tuinteam Ed Frinks!

  Read more
 • Tuin renovatie

  Bent u uitgekeken op uw tuin? Voldoet de indeling niet meer aan uw wensen? Of neemt het tuinonderhoud teveel tijd in beslag? Wellicht is uw tuin dan toe aan een renovatiebeurt. Door een tuin renovatie kunnen wij uw tuin weer helemaal naar wens maken, zonder dat uw tuin geheel opnieuw ontworpen hoeft te worden.  

  Read more